Tjenester / Stasjonære kompressorer / Planer for kundestøtte

Planer for kundestøtte

Det du trenger er en løsning for å holde produksjonen din optimal til enhver tid og helst til lavest mulig driftskostnader. Våre produktspesialister vil besøke produksjonsanlegget ditt og vurdere dine spesifikke behov. Dette gjør at vi er i stand til å foreslå den mest kostnadseffektive planen i samsvar med dine vedlikeholdsbehov.

Måter å berolige deg på

  • Vi lar det være opp til deg
    Vi leverer de nødvendige reservedelene og overlater det faktiske vedlikeholdet til deg. Vi kontrollerer trykkluftsystemet ditt jevnlig og identifiserer de nødvendige tiltakene. Resultatet av hver inspeksjon er en fullstendig diagnostisk rapport.

  •  Vi hjelper deg
    Vi utfører service på dine trykkluftsystemer med forhåndsbestemte intervaller for å minske risikoen for uventede problemer og holde produksjonsprosessen optimal til enhver tid. Rutinemessige vedlikeholdskostnader er faste, noe som gjør dem enkle å forutse.

  •  Gi oss ansvaret
    Vi utfører service på trykkluftinstallasjonen din, hvor vi følger et fullstendig vedlikeholdssystem som dekker alle typer sammenbrudd. Utstyret ditt vil holdes i topp stand til enhver tid, og de årlige kostnadene for den avtalte perioden er faste. Dette omfatter alle nødvendige deler, arbeid og reiseutgifter. Det finnes ingen skjulte overraskelser. Du kan slappe helt av