Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Pressen / Multimedia / Apper / Mobilapper – Atlas Copco

Mobilapper – Atlas Copco

Se nedenfor en oversikt over tilgjengelige Atlas Copco-mobilapper.


Vacuum Solutions APP Atlas Copco Vacuum Solutions
Atlas Copco Vacuum Solutions APP gir deg muligheten til å beregne energibesparelser som GHS VSD+-serien med vakuumpumper vil levere, sammenlignet med din eksisterende installasjon. APP gir også teknisk informasjon om hele den aktuelle serien med Atlas Copco-vakuumpumper. Du kan også å finne det nærmeste Atlas Copco-kundesenteret eller servicesenteret og få kontaktinformasjon.
Atlas Copco USA – app for sprenghullsbormaskiner Sprenghullsbormaskiner – Pit Viper-serien
Oversikt over Atlas Copcos utvalg av store og mellomstore sprenghullsbormaskiner, med fokus på Pit Viper-serien. Finn produktinformasjon, 3D-modeller og koblinger til eksterne nettsteder for mer informasjon.
CRapp_oversiktside Atlas Copco Construction App
Appen inneholder informasjon om utvalget av produkter og tjenester for energi-på-stedet, komprimering, asfaltering, riving, renovering og resirkulering. I appen kan du be om tilbud, ta kontakt med oss, finne nærmeste Atlas Copco-plassering basert på din gjeldende posisjon, delta med oss i våre sosiale medier, se gjennomt videogalleriet vårt og få de siste nyhetene fra oss.
Atlas Copco USA – Nettwidget-app Publikasjoner fra Atlas Copcos forretningsområde Industriteknikk
Dette er den offisielle appen for digitale kataloger og publikasjoner fra Atlas Copcos forretningsområde Industriteknikk.
Atlas Copco APPS - Underground APP ITunes logo Atlas Copco Underground
Dette er den offisielle Atlas Copco-appen for gruvedrift og bygg- og anleggsutstyr.

Interaktiv produktkatalog

Atlas Copco Kiosk-fotografi – skjermbilde 1 Kiosk (tilgjengelig for IOS, Android og Windows)
Copco Kiosk er en bokhylle som inneholder iLeaflets (brosjyrer) og beregningsverktøy som gir deg innsikt i alle våre innovative løsninger for trykkluft, gass og vakuum. Velg et språk og bla gjennom produktkategoriene for å finne detaljer om funksjoner og fordeler, 360°-visning, animasjoner og spesifikasjoner.

Hjelpefunksjoner

Atlas Copco eletronikon nettbrett Elektronikon
Hvis Atlas Copco-kompressoren din har et kompatibelt Elektronikon®-overvåkningssystem, lar denne appen deg undersøke diverse kompressorparametere og motta diverse statusmeldinger på en Android-telefon eller nettbrett.