Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Pressen / Applikasjonshistorier / Toyota velger Atlas Copcos Tensor ST muttertrekker til produksjonen av Lexus

Toyota velger Atlas Copcos Tensor ST muttertrekker til produksjonen av Lexus

2008-02-24

Toyota Motor Corporation (TMC) bygger sine Lexus-modeller ved Toyota Motor Kyushu Inc i Sørvest-Japan og ved Tahara-anlegget i sentrale Japan. Begge anleggene er utstyrt med avansert monteringsteknikk fra Atlas Copco.

Avansert kvalitetssikring for sikkerhetskritiske bruksområder

 Atlas Copcos Tensor ST muttertrekker

Atlas Copco Tensor ST elektrisk vinkelmuttertrekker


Toyota valgte Atlas Copcos nyeste serie elektriske verktøy i serien Tensor ST for sikkerhetskritiske bruksområder.

Tensor ST er utstyrt med innebygde momentfølere og er et brukervennlig arbeidsmiljøverktøy – støynivåene er nå nede i 68 desibel. I Tahara-anlegget er Tensor ST-verktøyene satt sammen med Power Focus-kontrollere. Disse er koblet til Toyotas patenterte kvalitetssikringssystem via et nettverk.

Et annet Ethernet-basert nettverk er dedikert til Tensor-verktøyene. Dette gjør det mulig for Toyota å samle inn data til serverenheten for verktøy, som kontrollerer Atlas Copcos programvaremoduler for datainnsamling og prosessforbedring, inklusive Atlas Copco ToolsNet.

 
Systemene bidrar i fellesskap til produktkvaliteten ved å hindre at defektproblemer går videre fra produksjonslinjen.
 
Problemene oppdages på et tidlig stadium i produksjonen, slik at det kan treffes korrigerende tiltak før kostnadene begynner å stige.
 
Toyota har valgt Atlas Copcos kvalitetssikringsprodukter til å verifisere verktøyene og prosessene sine.

Nøyaktig og sikker stramming

Installasjonen av verktøyene var bare begynnelsen. Atlas Copco-teamet samarbeidet nært med Toyotas program for strammestrategier og prosessvalidering for å oppnå best mulig ytelse når det kommer til nøyaktig og sikker stramming. De hjalp også til med å identifisere vanlige skjøtproblemer og å utvikle strammestrategier for å eliminere problemene før produksjonen startet.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Atlas Copco er et industrikonsern med en verdensledende posisjon innenfor kompressorer, anleggs- og gruveutstyr, elektriske verktøy og monteringssystemer. Konsernet leverer bærekraftige løsninger som sørger for økt produktivitet for kundene ved hjelp av nyskapende produkter og tjenester. Selskapet, som ble grunnlagt i 1873, har hovedkontor i Stockholm, Sverige, og driver virksomhet i mer enn 170 land. I 2009 hadde Atlas Copco ca. 30 000 ansatte og en omsetning på 64 milliarder svenske kroner (6,0 milliarder euro). Mer informasjon finnes på http://www.atlascopco.com/.

Atlas Copcos forretningsområde Industriteknikk
utvikler, produserer og markedsfører industriverktøy, monteringssystemer, ettermarkedsprodukter, programvare og service. Det utvikler nyskapende løsninger som gir overlegen produktivitet for bruksområder innenfor bil- og flyindustrien, generell industriproduksjon og vedlikehold samt service for kjøretøy over hele verden. De viktigste anleggene for produktutvikling og produksjon ligger i Sverige, Storbritannia og Frankrike. Mer informasjon finnes på http://www.atlascopco.com/.