Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Pressen / Applikasjonshistorier / Atlas Copcos nitrogenløsninger setter fart på BMIs produksjon

Atlas Copcos nitrogenløsninger setter fart på BMIs produksjon

2015-05-27

Historien om BMI tar deg til Lyon i Frankrike, en hyggelig by som er kjent for sin gastronomi, silkeveving og Fête des Lumières (Lysfesten). BMI Fours Industrial er en produsent av industriovner og -smelteovner.

BMI Fours_bunnplate
Selv om BMI ligger i hjertet av det kulinariske Frankrike, er ikke produktene av den tradisjonelle vedfyrte typen som de franske bakeriene steker sine berømte croissanter i. BMIs høyteknologiske ovner er bestilt av industrikunder innen olje og gass, luftfart og til og med innen medisinsk bransje. Ghislain Perez, administrerende direktør i BMI, forklarer: "BMI designer og produserer industrismelteovner for varmebehandling. De brukes i en rekke prosesser, gass- og oljekjøling, sintring og lodding".

Løsningen på et sølvfat

Atlas Copco er BMIs pålitelige partner innen kompressorer og nitrogen, som leveres i komplette pakker eller på bunnplater. Atlas Copco skreddersyr disse bunnplatene i henhold til BMIs krave. BMI leverer på sin side skreddersydde ovner til sine kunder over hele verden. Vanligvis er det én eller flere kompressorer på disse bunnplatene, komplett med luftbehandling og en NGP-nitrogengenerator.

All kunnskap under ett tak

BMI Fours-produksjon
Nitrogen gir en inert atmosfære i BMIs ovner, noe som er viktig for å sikre riktig og trygg oppvarming av metalldeler. En nitrogengenerator på stedet gir diverse fordeler over nitrogen i flasker. Med en komplett bunnplate fra Atlas Copco, får BMI og deres kunder i tillegg en pakke der kompressorer og nitrogengeneratorer er perfekt justert i forhold til hverandre. Uproblematisk og global service er en annen fordel, eller som Ghislain Perez sier det: "Siden Atlas Copco er en global aktør, kan vi være trygge på og regne med å få verdensomspennende service …  og det kan kundene våre også."

Nesten som de anerkjente franske kokkene, kombinerer Atlas Copco de beste ingrediensene med årevis av kunnskap, slik at de kan levere de beste nitrogenløsningene.

Les mer om nitrogen på anlegget på vårt nettsted for industrigasser

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Atlas Copco er en verdensledende leverandør av bærekraftige produktivitetsfremmende løsninger. Gruppen leverer innovative kompressorer, vakuumløsninger og luftbehandlingssystemer, anleggs- og gruveutstyr, elektriske verktøy samt monteringssystemer. Atlas Copco utvikler produkter og tjenester som fokuserer produktivitet, energieffektiv, sikkerhet og ergonomi. Selskapet, som ble grunnlagt i 1873, har hovedkontor i Stockholm og driver virksomhet i mer enn 180 land. I 2013 hadde Atlas Copco en omsetning på 84 milliarder svenske kroner (9,7 milliarder euro) og mer enn 40 000 ansatte.

Industrial Air er en divisjon innen Atlas Copcos forretningsområde Kompressorteknikk. Divisjonen utvikler, produserer og markedsfører luftkompressorer med og uten oljeinnsprøyting, gassgeneratorer, løsninger for kvalitetsluft samt kontroll- og overvåkingssystemer over hele verden og under flere varemerker, for alle slags bransjer. Divisjonen leverer også gode løsninger for jernbane, marine og offshore. Fokus og drivkraft er å forbedre kundenes produktivitet ytterligere. Divisjonens hovedkontor og viktigste produksjonsanlegg befinner seg i Antwerpen i Belgia.


view 333

start 9

Copyright: Copyrighted - Contact Atlas Copco Airpower NV if you want to use this video