Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Pressen / Applikasjonshistorier / Atlas Copco Rental leverte trykkluft til kunstsnø i Antwerpen i Belgia

Atlas Copco Rental leverte trykkluft til kunstsnø i Antwerpen i Belgia

2012-11-12

Fredag 9. november og lørdag 10. november dro verdens beste snøbrettkjørere til Antwerpen i Belgia for å konkurrere i Europas eneste FIS Big Air World Cup-arrangement for sesongen.

For BIG AIR-øvelsen ble det bygget en 39 meter høy rampe ved siden av elven Schelde. Dette ga utøverne en unik mulighet til å vise frem ferdighetene sine på den høyeste utendørs snørampen som noensinne er bygget.

Nysnø av beste kvalitet måtte til for å sikre dette enestående arrangementet. Snøen måtte produseres på stedet med en omgivelsestemperatur på omtrent +10 °C. Innen 48 timer var bakkene dekket med 775 m³ med snø. Vann og oljefri trykkluft er hovedingrediensene for å oppnå dette resultatet, og Atlas Copco Rental fikk oppdraget med å levere oljefrie luftkompressorer.

Atlas Copco Rental USA - Big Air Antwerp_06

Omtrent 60 internasjonale snøbrettkjørere deltok i arrangementet. 20 000 besøkende dro til Antwerpen for å oppleve øvelsen, musikken og den helt unike stemningen. Utøverne komplimenterte organiseringen av arrangementet og kvaliteten på snøen, med andre ord er både vi og utøverne svært fornøyde med arrangementet.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du ta kontakt med:

Atlas Copco er et industrikonsern med en verdensledende posisjon innenfor kompressorer, ekspandere og luftbehandlingssystemer, anleggs- og gruveutstyr, elektriske verktøy samt monteringssystemer. Konsernet leverer bærekraftige løsninger som øker kundenes produktivitet ved hjelp av nyskapende produkter og tjenester. Selskapet, som ble grunnlagt i 1873, har hovedkontor i Stockholm og driver virksomhet i mer enn 170 land. I 2011 hadde Atlas Copco 37 500 ansatte og en omsetning på 81 milliarder svenske kroner (9 milliarder euro).

Specialty Rental er en divisjon som tilhører Atlas Copcos forretningsområde Kompressorteknikk. Den leverer også tjenester til industrisegmenter over hele verden i form av midlertidig leie av løsninger for luft og strøm. De spesielle utleietjenestene tilbys under flere varemerker. Enhetens hovedkontor ligger i Houston, USA.