Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Pressen / Applikasjonshistorier / Airbus i Tyskland velger ergonomisk utformede LBS-bormaskiner

Airbus i Tyskland velger ergonomisk utformede LBS-bormaskiner

2007-03-10

Vi setter vår lit til Atlas Copco-bormaskinene LBS 24 og LBS 36

Hans-Gerd Müller, sjef for verktøyavdelingen, Airbus Nordenham, Tyskland.

Atlas Copco bormaskinen med pistolgrep LBS 36 HO33-40

LBS 36 H033-40


"Det å jobbe med Atlas Copco-verktøy er alltid en god opplevelse. Vi setter vår lit til Atlas Copco-bormaskinene LBS 24 og LBS 36 ved den siste monteringen av alt som trenger boring for hånd på flyene våre. Takket være den integrerte flate holderen har disse verktøyene den helt rette vinkelen. I tillegg gjør holderen bormaskinene kortere, noe som gir enestående ergonomi og optimal balanse, størrelse og vekt på bormaskinene".

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Ann-Christin Andersson, sjef for e-handel og nettsider
Atlas Copco Tools and Assembly Systems, GI-avdelingen
E-post: ann-christin.andersson@se.atlascopco.com
Telefon: +46 (0)8 743 92 23

Atlas Copco er et industrikonsern med en verdensledende posisjon innenfor kompressorer, anleggs- og gruveutstyr, elektriske verktøy og monteringssystemer. Konsernet leverer bærekraftige løsninger som sørger for økt produktivitet for kundene ved hjelp av nyskapende produkter og tjenester. Selskapet, som ble grunnlagt i 1873, har hovedkontor i Stockholm, Sverige, og driver virksomhet i mer enn 170 land. I 2009 hadde Atlas Copco ca. 30 000 ansatte og en omsetning på 64 milliarder svenske kroner (6,0 milliarder euro). Mer informasjon finnes på http://www.atlascopco.com/.

Atlas Copcos forretningsområde Industriteknikk utvikler, produserer og markedsfører industriverktøy, monteringssystemer, ettermarkedsprodukter, programvare og service. Det utvikler nyskapende løsninger som gir overlegen produktivitet for bruksområder innenfor bil- og flyindustrien, generell industriproduksjon og vedlikehold samt service for kjøretøy over hele verden. De viktigste anleggene for produktutvikling og produksjon ligger i Sverige, Storbritannia og Frankrike. Mer informasjon finnes på http://www.atlascopco.com/.