Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Pressen / Applikasjonshistorier / Fitesa Peru velger Atlas Copco som strategisk partner for leveranse av trykkluft

Fitesa Peru velger Atlas Copco som strategisk partner for leveranse av trykkluft

2013-10-09

Wilrijk i Belgia, oktober 2013. Fitesa Peru S.A.C. er en underavdeling av det brasilianske firmaet Fitesa, en global produsent av fiberstoff. På linje med annen moderne teknologi på anlegget i Lima valgte firmaet energieffektive Atlas Copco GA 22 VSD skruekompressorer med oljeinnsprøytning. Disse gir en pålitelig tilførsel av trykkluft for produksjon.

Fra venstre til høyre: for FITESA, Jameson G. Miguel, administrerende direktør og Walter Campello Beneduzi, produksjonssjef. For ATLAS COPCO: Koen Lauwers, viseadministrerende direktør for CT Industrial Air; Geert Follens, administrerende direktør for CT Industrial Air; Alejandro Remy, salgs- og markedssjef og Miryam Rios, produktspesialist.


Fitesa er ledende innen fiberstoff av polypropylen for produksjon av engangsbleier, sanitetsbind og spesialstoff, som brukes til klær og relaterte produkter innen medisin. Firmaet har fabrikker og anlegg i åtte land verden rundt.

Reduserte energikostnader

Atlas Copco GA 22 VSD-skruekompressorer med oljeinnsprøytning som er installert i kompressorrommet, med deres respektive tørkere og fortettende luftfiltre, gir en effektiv og kontinuerlig tilførsel av luft til fabrikken ved de nødvendige nivåene.

Elementene og motorene i GA-kompressorene er konstruert for å redusere energikostnadene og generelle kostnader i løpet av kompressorens levetid. VSD (frekvensstyring) reduserer energikostnader ytterligere ved automatisk å justere lufttilførselen etter behov.

Fitesa Perus moderne anlegg er utstyrte med noe av den mest banebrytende teknologien innen bransjen, og denne tankegangen gjorde at firmaet valgte Atlas Copco som strategisk partner for leveranse av kvalitetstrykkluft.

Kompressorinstallasjon hos Fitesa


Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte:Atlas Copco er et industrikonsern med en verdensledende posisjon innen kompressorer, ekspansjonssystemer og luftbehandlingssystemer, anleggs- og gruveutstyr, elektriske verktøy samt monteringssystemer. Konsernet leverer bærekraftige løsninger som øker kundenes produktivitet ved hjelp av nyskapende produkter og tjenester. Selskapet, som ble grunnlagt i 1873, har hovedkontor i Stockholm og driver virksomhet i mer enn 170 land. I 2012 hadde Atlas Copco 39 800 ansatte og en omsetning på 90,5 milliarder svenske kroner (10,5 milliarder euro).

Industrial Air er en divisjon innen Atlas Copcos forretningsområde Kompressorteknikk. Divisjonen utvikler, produserer og markedsfører luftkompressorer med og uten oljeinnsprøyting, vakuumpumper, gassgeneratorer, løsninger for kvalitetsluft samt kontroll- og overvåkingssystemer over hele verden og under flere varemerker, for alle slags bransjer. Divisjonen leverer også gode løsninger for jernbane, marine og offshore. Fokus og drivkraft er å forbedre kundenes produktivitet ytterligere. Divisjonens hovedkontor og viktigste produksjonsanlegg befinner seg i Antwerpen i Belgia.