Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Pressen / Applikasjonshistorier / Atlas Copco: rivningsarbeid med lavt utslipp utført på sykehusområde

Atlas Copco: rivningsarbeid med lavt utslipp utført på sykehusområde

2010-06-29

For øyeblikket er området til sykehuset i Stuttgart gjort om til den største bygg- og anleggsplassen for sykehus i Tyskland. Rett ved siden av Katharinen-sykehuset bygges det ny gynekologisk og pediatrisk klinikk.

CombiCutter CC 6000 U og HB 7000 hydrauliske hammere fra Atlas Copco


Før arbeidet kunne påbegynnes måtte den gamle administrasjons- og lagerbygningen til sykehuset rives. Støv, støy og vibrasjoner måtte begrenses slik at sykehuset kunne drives som normalt og uten hindringer.
 
FWA Fischer Weilheim Abbruch (FWA), fra Weilheim/Teck, fikk denne store rivningsjobben. Bortimot 50 000 kubikkmeter lokaler både over og under bakken, måtte rives og avhendes på forsvarlig måte. FWA la sin lit til Atlas Copco hydrauliske hammere og stillegående verktøy for å få jobben gjort.
 
På rivningsområdet var – blant annet Atlas Copco-tilleggsutstyr – den nye CombiCutter CC 6000 U på plass. "Den nye CC 6000 U, med stor kjeve og en enorm kraft, er en stor forsterkning i vårt maskinutvalg,"sier Joachim Schmid, teknisk ansvarlig i Fischer Group."Og akkurat som alle andre stillegående rivningsverktøy, er den forholdsvis stille og kan derfor uten problemer brukes i bykjerner

I tillegg til den nye CC 6000 U brukes også en ny CC 3300 B med kasseformet kjeve, på anleggsplassen. Annet Atlas Copco-tilleggsutstyr som brukes til rivningsjobben: to hydrauliske CC 3300 CombiCutters, en med universalarm og en med kuttearm for metall, og tre hydrauliske hammere med en servicevekt på 3 til 7 tonn.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Atlas Copco CC 6000 U


Anja Kaulbach, kommunikasjons-/PR-ansvarlig
Tlf.: + 49-201-633-2233
e-post: anja.kaulbach@de.atlascopco.com
 
 
Atlas Copco er et industrikonsern med en verdensledende posisjon innenfor kompressorer, anleggs- og gruveutstyr, elektriske verktøy og monteringssystemer. Konsernet leverer bærekraftige løsninger som sørger for økt produktivitet for kundene ved hjelp av nyskapende produkter og tjenester. Selskapet, som ble grunnlagt i 1873, har hovedkontor i Stockholm, Sverige og driver virksomhet i mer enn 170 land. I 2009 hadde Atlas Copco ca. 30000 ansatte og en omsetning på 64 milliarder svenske kroner (6,0 milliarder euro). Gå til http://www.atlascopco.com/ for å få mer informasjon.

Atlas Copco Construction Tools er en avdeling innenfor Atlas Copcos forretningsområde Anleggs- og gruveteknikk. Avdelingen utvikler, produserer og markedsfører hydraulisk, pneumatisk og bensindrevet utstyr for rivning, resirkulering, valsing, fjellboring og betongarbeid. Produktene markedsførers og selges under flere varemerker av en verdensomspennende salgs- og tjenesteorganisasjon. Avdelingen har hovedkontor i Stockholm og produksjonsanlegg i Europa, Afrika og Asia.