Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Pressen / Applikasjonshistorier / Åtte hydrauliske verktøy fra Atlas Copco på en stor rivingsjobb i Rutesheim

Åtte hydrauliske verktøy fra Atlas Copco på en stor rivingsjobb i Rutesheim

2010-04-21

FWA Fischer Weilheim Abbruch (FWA) bruker til sammen åtte hydrauliske verktøy fra Atlas Copco i rivingen av det tidligere anlegget til Drescher-trykkeriet i Rutesheim. Nå som Rutesheims forbindelse til motorveien A8 er fullført, har området blitt et attraktivt bolig- og forretningsområde som vil være ferdig rensket og utbygd i løpet av året.

To administrasjonsbygninger og sju solide verkstedbygninger bygget på femtitallet, utgjør et samlet volum på 150 000 kubikkmeter som skal rives i første fase. FWA bruker åtte verktøy fra Atlas Copco på denne jobben. Blant disse den nye hydrauliske CombiCutter CC 6000 U, som Atlas Copco lanserer i forbindelse med messen Bauma 2010.
 
Allerede før den er offisielt tilgjengelig på markedet har Joachim Schmid, FWAs tekniske direktør, stor tro på CC 6000 U:"En kjevebredde på 1400 mm er ganske usedvanlig for en kutter av denne typen. Kraften og kvaliteten på kutteren er typisk for Atlas Copco. Vi kjøpte CC 6000 og gleder oss til å lede an i markedet."
 
I Rutesheim må CC 6000 U hovedsaklig takle armerte betongstrukturer som – etter at de er revet – må resirkuleres, og som med sine 38 000 metriske tonn vil brukes til grøftefylling og som fyllmasse under veiene til bolig- og forretningsområdet som skal bygges på stedet.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Anja Kaulbach, kommunikasjons-/PR-ansvarlig
Telefon: +49-201-633-2233
e-post: anja.kaulbach@de.atlascopco.com
 
Atlas Copco er et industrikonsern med en verdensledende posisjon innenfor kompressorer, anleggs- og gruveutstyr, elektriske verktøy og monteringssystemer. Konsernet leverer bærekraftige løsninger som sørger for økt produktivitet for kundene ved hjelp av nyskapende produkter og tjenester. Selskapet, som ble grunnlagt i 1873, har hovedkontor i Stockholm, Sverige og driver virksomhet i mer enn 170 land. I 2009 hadde Atlas Copco ca. 30000 ansatte og en omsetning på 64 milliarder svenske kroner (6,0 milliarder euro). Gå til http://www.atlascopco.com/ for å få mer informasjon.

Atlas Copco Construction Tools er en avdeling innenfor Atlas Copcos forretningsområde Anleggs- og gruveteknikk. Avdelingen utvikler, produserer og markedsfører hydraulisk, pneumatisk og bensindrevet utstyr for rivning, resirkulering, valsing, fjellboring og betongarbeid. Produktene markedsførers og selges under flere varemerker av en verdensomspennende salgs- og tjenesteorganisasjon. Avdelingen har hovedkontor i Stockholm og produksjonsanlegg i Europa, Afrika og Asia.