Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Pressen / Applikasjonshistorier / Utstyrssamarbeid i Berlin

Utstyrssamarbeid i Berlin

2009-11-18

Rivnings- og sprengningsekspertgruppen Philipp Halter GmbH & Co. fra Berlin stod overfor en krevende jobb: I løpet av bare 48 timer måtte den sørlige delen av Spandau dam-broen som krysser A 100, rives.

Sju Volvo-gravemaskiner utstyrt med Atlas Copco-rivningsverktøy satte avgårde på sin rivningsferd etter et nøye planlagt skjema. Tross alt måtte alle trafikkhindringene, som ikke er til å unngå når en av hovedveiene i hovedstaden stenges, være fjernet før begynnelsen av uken.

Først begynte tre MB 1700 hydrauliske hammere med å gjøre forarbeid på brofundamentet. De middels store hammerne har en vekt på 1700 kg og passer til bærere på 19–32 tonn. En SB 302 ble brukt til det mindre krevende forarbeidet og sluttarbeidet, f.eks. på trange steder. Denne lette hydrauliske hammeren som veier 304 kg, passer til bærere på 4,5–9,0 tonn.
 

Hoveddelen av arbeidet ble gjort av to hydrauliske CombiCutters, én CC 1700 U og én CC 2500 U, begge utstyrt med "Universal"-kjever, som knuser betongen og kutter de sterke stålstengene i broen i ett jafs. Kutterne fungerte som forventet:"Vi kan ikke inngå kompromisser når det gjelder driftsikkerheten,"forklarer administrerende direktør Christoph Halter."Ytelsen til Atlas Copco-produktene har vært så overbevisende at jeg absolutt vil stole på dem ved fremtidige jobber også."

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Åpen tabell
 

Atlas Copco er en av verdens ledende leverandører av produktivitetsfremmende løsninger til industrien. Produktene og tjenestene varierer fra trykkluft- og gassutstyr, generatorer, utstyr for anlegg- og gruveteknikk, industriverktøy og monteringssystemer til relatert ettermarked og utleie. I tett samarbeid med kunder og forretningspartnere, og med over 136 års erfaring, utvikler Atlas Copco nyskapende løsninger som gir overlegen produktivitet. Konsernet har hovedkontor i Stockholm, Sverige, og driver virksomhet i over 160 markeder over hele verden. I 2008 hadde Atlas Copco 34 000 ansatte og inntekter på 74 milliarder svenske kroner (7,7 milliarder euro). Du finner mer informasjon på www.atlascopco.com.

Atlas Copco Construction Tools er en divisjon innenfor forretningsområdet Anlegg- og Gruveteknikk. Firmaet er en ledende leverandør av hydrauliske, trykkluftdrevne og bensindrevne hammere og bor og av hydrauliske hammere og stillegående verktøy for riving som er festet til bærerenheter. Produktene markedsføres under varemerket Atlas Copco. Utstyret produseres i Sverige, Tyskland, India, Bulgaria, Kina og Sør-Afrika og selges via salgs- og serviceorganisasjoner over hele verden.