Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Karriere / RSS-nyheter / Atlas Copco RSS feeds

Atlas Copco RSS feeds

Du kan motta nyheter fra Atlas Copco direkte på PCen din med RSS-nyheter. Alt du trenger er en RSS-leser.

Hvorfor bruke RSS-nyheter?

Med RSS blir du på en enkel måte varslet om at det har kommet nytt innhold på favorittnettstedene dine. I stedet for å gå til et bestemt nettsted og lete etter nyhetsartikler, vil RSS automatisk gi deg beskjed når det er lagt ut noe nytt på Internett.

Hvordan kan jeg bruke RSS?

Du kan få tilgang til RSS-nyheter på mange måter. Du kan installere en nyhetsleser som viser RSS-nyheter fra valgte nettsteder. Nyhetsleseren fungerer som en slags informasjonsportal, på samme måte som et e-postprogram eller en nettleser, og gir deg sanntidstilgang til de nyhetene du velger. Når du har stilt inn RSS-leseren slik at den får tilgang til overskrifter på atlascopco.com, vil den hele tiden søke etter de nyeste overskriftene.
Det finnes mange forskjellige nyhetslesere som du kan laste ned, noen av dem er gratis. Etter at du har installert nyhetsleseren, kan du legge til nyhetsmeldinger manuelt.

Hvilke brukerbetingelser gjelder?

Atlas Copco-nyheter via RSS kan benyttes gratis av enkeltpersoner til privat, ikke-kommersiell bruk.


Velg RSS-nyhetene nedenfor