Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Karriere / Jobbmuligheter / For studenter / Er du klar for en utfordrende praksisplass eller masteroppgave?

Er du klar for en utfordrende praksisplass eller masteroppgave?


Om vår praksisplass
En praksisplass hos Atlas Copco vil gi deg god innsikt i firmaet vårt. Den vil også gi deg et innblikk i hvordan det er å jobbe med oss, i et team eller i et internasjonalt firma. Og det er selvsagt en utmerket erfaring å ha på CVen.

Praksisplasser er oppført som ledige stillinger. Se derfor under Jobbmuligheter for å finne ut om det er en ledig praksisplass som passer for deg.

Skriv masteroppgaven med oss
Hvis du ønsker å skrive masteroppgaven din for et verdensledende industriselskap, er dette din store sjanse. Vi legger ut ledige stillinger under Jobbmuligheter og anbefaler derfor at du ser her først.

Ta gjerne kontakt med de lokale selskapene våre hvis du har et spesielt emne for oppgaven som er relevant for oss. Oppgi når du skal skrive oppgaven, hvilket forretningsområde det gjelder og selvfølgelig emnet for oppgaven. Du vil høre fra oss når vi har evaluert forslaget ditt.


Atlas Copco på LinkedIn

Livet i Atlas Copco