Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Gruppen / Bærekraft / Forretningspartnere / Forretningspartnere

Forretningspartnere

Samarbeid med leverandører, underleverandører, agenter og distributører er en viktig del av arbeidet med å oppretthode Atlas Copcos omdømme og varemerke.

Målet er å arbeide med forretningspartnere som er forpliktet til høye etiske, miljømessige og sosiale standarder.

Det er svært viktig å minimere mulige brudd på kodeksen for forretningsdrift ved valg og evaluering av en forretningspartner. De er en viktig del av å kunne nå gruppens mål. Målet er å støtte forretningspartnerne med å heve standardene sine der det er mulig.

Evalueringer av leverandører

Anlegg – vann – forslag – kampanje.jpg
Forretningspartnere evalueres mens og etter at de velges. Leverandørevalueringen omfatter forretningspartnerens energiforbruk og tilknyttet karbondioksidutslipp, vannforbruk, forretningsintegritet, overholdelse av menneskerettigheter og arbeidsrutiner. Gruppens firmaer rapporterer kvantitative data om evaluerte, godkjente og avviste leverandører og de som trenger videre forbedring av rutiner.

I tilknytning til målet om å skape økt bevissthet om Atlas Copcos kodeks for forretningsdrift blant forretningspartnerne er det utviklet et elektronisk opplæringsprogram*.