Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Gruppen / Bærekraft / Bærekraftighet er integrert i alle ledd

Bærekraftighet er integrert i alle ledd


Atlas Copco bestreber seg på å være en ansvarlig aktør innen alle markeder selskapet opererer i, ved å finne synergier mellom løsninger for økonomisk vekst, miljøforvaltning og samfunnsansvar. Bærekraftighet står sentralt i Atlas Copcos innovative produkter og drives frem av de ansattes stolthet over selskapets verdier.

Atlas Copco har en visjon om å være First in Mind – First in Choice® for alle våre interessenter. Prinsippet er også en drivkraft bak selskapets strategi for å skape positive verdier for kunder, aksjonærer og ansatte i en stadig mer ressursbegrenset veden.

Selskapet ser på bærekraftighet som en mulighet til å drive frem produktinnovasjon, redusere kostnader, redusere risiko og skape forretningsmuligheter for langsiktig strategisk vekst.

Finn ut mer om hvordan Atlas Copco jobber med bærekraftig produktivitet, eller besøk Atlas Copcos spesielle nettsted om selskapets ansvar* for å få mer informasjon.