Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Gruppen / Innovation / Samarbeid for nye innovasjoner

Samarbeid for nye innovasjoner

Innovasjon er en av Atlas Copcos kjerneverdier. Vår nyskapende ånd kan forklare både våre tidligere og nåværende suksesser. Vi har gjentatte ganger klart å lansere nye og bedre produkter for forbedret produktivitet, sikkerhet, energieffektivitet og med forbedrede ergonomiske funksjoner.

Skruer
Innovasjoner vil også veilede oss i fremtiden. I tillegg til utviklingen i gruppens egne utviklingssentre rundt om i verden, samarbeider vi ofte med eksterne partnere. Vi søker aktivt etter partnere vi kan bygge langsiktige forhold til – kunder, oppfinnere, leverandører, akademiske institusjoner og forskningsbedrifter og -institutter.

Kunder er nøkkelen til innovasjonsprosessen vår. Utviklingsprosjektene våre bygges alltid for kunden – produkter og tjenester er utviklet og testet av de mest krevende kundene i bransjen. Vi streber mot å levere produkter og tjenester som overgår de mest krevende standardene, og vi leverer de beste resultatene for kundene våre – hvor som helst, når som helst.

Hvis du har et produkt eller en løsning som kan passe inn i vårt produktomfang, er du velkommen til å sende inn ideen din. På det globale webområdet vårt kan du lese den dedikerte innovasjonsdelen vår på engelsk, der prosessen er forklart. Innovasjon ligger i veggene hos Atlas Copco, og vi ønsker alltid nye ideer velkommen.