Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Gruppen / Nyskaping gir bærekraftig produktivitet

Nyskaping gir bærekraftig produktivitet

I tett samarbeid med kunder og forretningspartnere, og med over 140 års erfaring, utvikler Atlas Copco nyskapende løsninger som gir bærekraftig produktivitet.

  • I tett samarbeid med kunder og forretningspartnere, og med over 140 års erfaring, utvikler Atlas Copco nyskapende løsninger som gir bærekraftig produktivitet.
  • Produktene og tjenestene våre inkluderer kompressorer, vakuumløsninger og luftbehandlingssystemer, anleggs- og gruveutstyr, elektroverktøy og monteringssystemer.
  • Kundene våre befinner seg nesten overalt i verden. For dem er vi et lokalt firma, men samtidig er Atlas Copco-konsernet et globalt foretak med verdensomspennende ressurser.
  • Hovedkontoret ligger i Stockholm i Sverige, men vi er til stede i mer enn 180 markeder over hele verden, og ca. 80 % av salgene foretas direkte til sluttbrukeren.
  • Vi har produksjonsanlegg i mer enn 20 land. Produksjonen er i hovedsak konsentrert i Belgia, Sverige, Tyskland, USA, India og Kina.


Dette er Atlas Copco.

Livet i Atlas Copco

Atlas Copco på LinkedIn