Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Gruppen / Sammendrag / Water for All / Atlas Copcos Water for All

Atlas Copcos Water for All

Water for All er i dag Atlas Copcos viktigste bistandsinitiativ. Organisasjonen som er drevet Atlas Copco-ansatte, har som mål å gi langsiktig tilgang til rent drikkevann for folk som trenger det.

Water for All ble grunnlagt i Sverige av Atlas Copco-ansatte i 1984. Gjennom frivillige ansattedonasjoner og bidrag fra selskapet har denne non-profit-organisasjon så langt gitt rent drikkevann til mer enn 1,5 millioner mennesker. Water for All tar også imot eksterne bidrag, for eksempel fra ikke-statlige organisasjoner eller kunder.

I dag har vi ansatte i rundt 30 land som driver eller er i prosessen med å starte opp Water for All-avdleinger. Disse lokale organisasjonene samarbeider alltid med en partner i felten. Partnerne velges nøye ut og må ha være ikke-politiske organisasjoner med svært godt omdømme.

De fleste av prosjektene har vært i subsahariske land som Kenya, Tanzania, Malawi, Mali og Etiopia. Det har også vært større prosjekter i Kina, India og Bangladesh, for å nevne noen land. Det aller første prosjektet var i Peru.

Lær mer om Water for All, på engelsk, på det organisasjonens eget nettsted www.water4all.org.


Water for All