Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Gruppen / Sammendrag / Visjoner og mål / Visjoner og mål

Visjoner og mål

Atlas Copcos visjon er å bli og forbli First in Mind—First in Choice™ for kundene og andre viktige interessenter.

For oss betyr dette å være en leder. Vi jobber for å være den du tenker på først og deretter velger som din bedriftspartner eller arbeidsgiver. Vi bør bli sett på som en nyskaper som setter standarden og overgår høye forventninger.

Vår misjon

Atlas Copcos mål er å levere bærekraftig og lønnsom vekst. Det betyr at vi gjør alt vi kan for å sikre pålitelige, varige resultater med en forsvarlig bruk av ressurser – menneskelige ressurser, naturressurser og kapitalressurser.

Vi bestreber oss på å ha en global tilstedeværelse ved hjelp av vårt etablerte salgs- og logistikknettverk. Veksten vil hovedsakelig være organisk, understøttet av selektive oppkjøp. Vi tror helt og holdent på at det som blir målt, det blir gjort. Derfor har vi utarbeidet en rekke mål:
  • De kunderelaterte målene er også med på å sikre markedsekspansjon samt kundetilfredshet og -lojalitet. Vi leverer energieffektive, produktive, sikre og pålitelige produkter og tjenester til enhver tid.
  • Virksomhetsmålene fokuserer på personalpolitikk, miljømessige prestasjoner, helse og sikkerhet samt forretningsetikk og integritet.
  • Målet for årlig inntekstvekst er åtte prosent, målt over en konjunktursyklus. På samme tid er ambisjonen alltid å vokse raskere enn konkurrentene.


Vi er opptatt av en bærekraftig produktivitet

"Vi er opptatt av en bærekraftig produktivitet". Slik lyder merkevareløftet vårt. Det er et løfte om å sikre pålitelige, vedvarende resultater med en ansvarlig bruk av ressurser – personell, natur og kapital.

Atlas Copco-investorer – mål (oss)

Målene som ble introdusert i 2011 sikter alle mot å kontinuerlig levere bærekraftig, lønnsom utvikling. Ved å integrere bærekraft i Atlas Copcos kundefokuserte og operasjonelle mål kan Atlas Copco redusere kostnader, redusere risikoer og skape forretningsmuligheter. Gruppen skaper en positiv innvirkning på samfunnet og miljøet, noe som i sin tur påvirker Atlas Copcos økonomiske bunnlinje positivt – og dermed skaper delte verdier. Atlas Copco bruker dette vinn-vinn-konseptet for å øke salg, gjøre fornuftige investeringer og generere økonomisk verdi.

De kundefokuserte målene trygger også markedsekspansjon samt kundetilfredshet og lojalitet. Atlas Copco leverer energieffektive, produktive, sikre og pålitelige produkter og løsninger gjennom innovasjon og kontinuerlig forbedring.

Virksomhetsmålene fokuserer på personalpolitikk, miljømessige prestasjoner, helse og sikkerhet, og forretningsetikk og integritet.

De økonomiske målene sikter mot å støtte økt økonomisk verdiskapning.

Hvis du vil ha mer informasjon om bærekraft og ansvar hos Atlas Copco, kan du gå til: Selskapets samfunnsansvar.