Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

Gruppen / Sammendrag / Korte fakta / Korte fakta

Korte fakta

Atlas Copco karakteriseres av fokuserte virksomheter, en global tilstedeværelse med direkte salg og service, en sterk, stabil og økende servicevirksomhet, profesjonelle ansatte og et ressurslett og fleksibelt produksjonsoppsett. Atlas Copco er opptatt av en bærekraftig produktivitet, noe som betyr at vi gjør alt vi kan for å skape varige resultater med ansvarlig bruk av ressurser – menneskelige, naturlige og økonomiske.

Corporate – Slik driver vi forretninger NO


Ronnie Leten, administrerende direktør

Ronnie Leten
"Engasjement for nyskapning er nøkkelen til suksess"

Hvorfor er vi så fokusert på nyskapning? En del av svaret er fordi det støtter våre mål for bærekraftig lønnsom utvikling.
Vi anstrenger oss for å øke konkurransefordelene våre ved å forbedre kundenes energieffektivitet med 20 % innen 2020 gjennom produkter som er utviklet, produsert og levert på en forsvarlig måte.

Det er derfor vi er så fokuserte på å levere produkter av høy kvalitet, som er mer produktive, energieffektive, sikrere, ergonomiske, lettere eller som på andre måter gjør kundene mer vellykket.
Gruppens besøksadresse:

Sickla Industriväg 19
Nacka, Sverige
Tlf: +46 (0)8 743 8000
Faks: +46 (0)8 644 9045

Moderselskap:
Atlas Copco AB
SE-105 23
Stockholm, Sverige

Registreringsnummer: 556014-2720