Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

I Norge / Atlas Copco i Norge / Hvordan vi er organisert / Hvordan vi er organisert

Hvordan vi er organisert

Atlas Copco Kompressorteknikk AS

Atlas Copco Class 0 logo
Et selskap i Atlas Copco-Gruppen innenfor forretningsområdet kompressorteknikk. Selskapet har ansvar for markedsføring, salg og service av Atlas Copcos utstyr i Norge. 
Salgsorganisasjonen består av hovedkontoret på Langhus med tilhørende distriktssjefer. ACK har i tillegg frittstående forhandlere på en mengde steder. Dessuten har Atlas Copco en riksdekkende serviceorganisasjon som finnes nærmere beskrevet under 'Service' i venstre meny. Vi har produktspesialister på hovedkontoret på Langhus, som har som oppgave å støtte den riksdekkende salgs- og serviceorganisasjonen. De kan hjelpe til med alt fra detaljspørsmål om vårt utstyr til mer generelle spørsmål om trykkluft og systemløsninger.

I 2003 ble Atlas Copco Kompressorteknikk AS sertifisert i hht ISO 9001:2000. Sertifiseringen innebærer godkjennelse av Lloyd's Register Quality Managements System Standards: 
  
EN ISO 9001:2008
 
NS ISO 9001:2008
 
OHSAS 18001:2007
 
og gjelder innen salg og service av kompressorer og generatorer med relatert tilbehør og ettermarkedsprodukter.

Benytt gjerne "Kontakt oss" på vår forside for å søke frem rett distriktssjef og serviceleder tilhørende ditt distrikt. 

I Atlas Copco Connect, vår online-butikk, kan du bestille varer, sjekke priser og tilgjengelighet, følge opp ordre og se dine fakturaer.