Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

I Norge / Atlas Copco i Norge / Hvordan vi er organisert / Hvordan vi er organisert

Hvordan vi er organisert

Atlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk AS

Atlas Copco Norway - Flexi ny himmel
Et selskap i Atlas Copco-Gruppen innenfor forretningsområdet Berg- og Gruveteknikk. Selskapet har ansvar for markedsføring, salg og service av Atlas Copcos utstyr til anleggs- og gruvekunder i Norge, på Færøyene og Island. 
Vi står for samarbeid, engasjement og nyskapning 
Vi har gjennom vår 100 år lange historie lyttet til våre kunder og skaffet oss den innsikt som har gitt oss en sterk markedsposisjon. Gjennom samarbeid med våre kunder vet vi deres behov og kan finne nye og bedre løsninger.
Vi engasjerer oss fullt og helt i hvert eneste prosjekt vi deltar i. Vi holder det vi lover og leverer alltid våre kunder førsteklasses produkter og tjenester. Vi tror på langvarige relasjoner som over tid gir det beste resultat både for kunden og for oss. 
Vi er overbevist om at det alltid finnes bedre måter å gjøre ting på. Gjennom kontinuerlig satsing på videreutvikling bedrer vi kundens produktivitet. 

Benytt gjerne "Kontakt oss" på vår forside for å søke frem rett selger tilhørende ditt distrikt.