Informasjonskapsler hjelper oss med å levere tjenester. Ved å bruke denne siden godtar du bruken av informasjonskapsler. Vi lagrer ikke personlige opplysninger. Les mer.

I Norge / Atlas Copco i Norge / Atlas Copco Tools i Tierp

Atlas Copco Tools i Tierp

Atlas Copco begynte med å fremstille verktøy i Tierp på begynnelsen av 1970 tallet. Siden det har fabrikken ekspandert og er i dag en verdensledende produsent av håndholdte el- og trykkluftdrevne verktøy for industrien, med ca. 450 ansatte. Totalt produserer fabrikken mer enn 2000 ulike verktøy, hvor noen også inneholder elektronikk og hydraulikk.

I de seneste årene har produksjonen gjennomgått en rekke forbedringer, og resultatet er høyere produktivitet og bedre arbeidsforhold. Produksjonen er ordrestyrt og en stabil arbeidsstyrke jobber i tre skift for å holde produksjonstiden kort. Høy kvalitet og kort leveringstid er drivkraften bak våre produktsjonsprosesser. For å garantere høyeste kvalitet, gjennomgår hvert verktøy nøyaktig kontroll og testes av monteringsgruppen før det blir sendt fra fabrikken. Testdata for hvert verktøy blir lagret i vårt datasystem. Moderne utrustning blir brukt for å kontrollere verktøyets kraft, hastighet, presisjon og luftforbruk. Medarbeiderne har en avgjørende innflytelse på sine arbeidsplasser og på verkstedets maskinpark.

Monteringen er oppdelt i flere ulike monteringsgrupper. Personalet er opplært for å kunne jobbe innen flere av disse monteringsgruppene. Dette gjør at de har et vekslende arbeidsforhold og en fleksibel produksjon, som raskt og enkelt kan legges om for å møte markedets krav og forventinger. Når fabrikkens produkter er ferdige går de via divisjonens sentrallager i Hoeselt, Belgia, til kunder over hele verden.

På Tierpfabrikken stiller vi samme høye kvalitetskrav på våre egne produkter som vi stiller til den utrustning som vi benytter. Våre produkter må være sikre, økonomiske og anpasset til mennesker og miljøet.