Sykehus drives av Atlas Copco-generatorer

En tilpasset strømløsning for kunder som behøver sinnsro.

30. juni 2017

Hvorfor behøver de en strømløsning?

Det kliniske regionalsykehuset i Poltava som kalles N. V. Sklifosovsky, har bistått regionen i mer enn 200 år. Etter å ha blitt sterkt utvidet i løpet av denne tiden har sykehuset i dag nærmere 800 sengeplasser. Denne medisinske institusjonen spesialiserer seg på dyktige konsultasjonsprosedyrer for innlagte og polikliniske pasienter. Sykehuset driver også opplæring av fremtidens leger og sykepleiere.

Som de fleste sykehus drives sykehuset av to uavhengige elektriske kretser fra strømnettet. I et effektivt sykehus er dette svært viktig. Hvis strømmen går, er det betydelig fare for helse, og til syvende og sist pasientens levetid ettersom alt elektrisk utstyr vil slutte å fungere. Pasienter kan på dette tidspunktet være på intensivavdelingen eller operasjonsbordet.

En pålitelig løsning

Sykehusledelsen besluttet å installere dieselgeneratorer for nødstrøm, slik det gjøres på de fleste bruksområder der strøm er kritisk. Disse ville umiddelbart begynne å gå ved strømbrudd. For å starte prosessen førte de tilsyn for å finne ut hva som var nødvendig. Under tilsynet ba ingeniørene også om at strømfordelingspanelene ble skiftet ut, i tillegg til at det ble montert generatorer, ettersom de eksisterende panelene var i dårlig stand.

Den QIS-generatoren støtter strømforsyningen ved sykehuset

Generatorene kan overvåkes eksternt

I 2016 var byggingen av og det elektriske arbeidet i generatorrommet ferdig, utført av en lokal entreprenør, og sykehusets installerte to dieselgeneratorer. På grunn av påliteligheten og den dokumenterte ytelsen valgte de to Atlas Copco QIS 140 med en totalkapasitet på 286 kVA. I tillegg byttet de ut instrumenttavlen, pusset opp og installerte eksterne skjermer slik at nøkkelpersoner kan se tilstanden til generatorene fra instrumenttavlerommet. Et overvåkningssystem ble også installert. Dette informerer kunden, og serviceingeniører, om alle tilstandsendringer for generatorene og strømnettet.

Et bekymringsfritt liv.

QIS industrigenerator

QIS industrigenerator

Nødgeneratorer er utstyr du håper du aldri må bruke. QIS-serien gjennomgår ekstrem testing for å påse at strømmen kommer i gang i løpet av noen få sekunder etter en større elektrisk feil, og den er utformet og konstruert i henhold til de høyeste standarder. Sinnsroen som kommer med Atlas Copcos QIS-generatorer, sørger for at kunden, og pasientene, alltid sover trygt og godt.

“Sykehuset fikk en pakke som var perfekt for dem, takket være det faktum at QIS-serien lar deg spesifisere konfigurasjonen av generatoren gjennom et bredt utvalg nyttige alternativer. Du kan tilpasse alt fra effektuttaket til alternativene du trenger.”

Javier Ascoz, Regionsansvarlig, industrigeneratorer

Last ned bibliotek

  • Industrial Generator: QIS range brochure 354.3 kB, PDF

2017 Industrigeneratorer Ukraina Brukerhistorie Brukerhistorie